balk

HamansBlocks

Hoe werken wij?

Wij streven naar een duurzame relatie met cliënten en het leveren van maatwerk. HamansBlocks neemt bij een eerste kennismaking ruim de tijd om uitgebreid met u kennis te maken en zich in uw situatie te verdiepen. Hoe zijn de persoonlijke en familieomstandigheden? Hoe zijn uw toekomstperspectieven? Welke plannen zijn er op korte en langere termijn? Wat zijn de financiële mogelijkheden?

Bij de beantwoording van deze en andere vragen vertrouwen cliënten ons veel toe, op zowel privé als zakelijk terrein. Vanzelfsprekend zullen wij dit vertrouwen beantwoorden. Korte lijnen, vaste contactpersonen en heldere afspraken over wanneer u wat van ons mag verwachten, zijn hierbij vanzelfsprekend. Bovendien weten wij met onze stijl en klasse een sfeer te creëren waarin u zich direct thuis voelt.

Onze focus op nationaal en internationaal recht garandeert diensten en producten die naadloos aansluiten op de wensen van onze cliënten. In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van belang (kunnen) zijn, zowel op juridisch als fiscaal gebied. HamansBlocks werkt bovendien met een nationaal en internationaal netwerk van ervaren advocaten, fiscalisten, accountants, financiële planners en bankiers.