balk

HamansBlocks

Onze mensen

elisabeth Elisabeth Gelderman-ten Doeschate (notaris)

Elisabeth Gelderman heeft notarieel recht gestudeerd in Leiden. Zij is in 1998 als kandidaat-notaris gestart bij het notariskantoor HamansOver in Amsterdam, later Actus Notarissen. Hier heeft zij kennisgemaakt met alle facetten van het notariaat. Per 1 januari 2007 is zij meegegaan met Jos Hamans naar het nieuwe kantoor HamansBlocks. In juli 2011 is Elisabeth Gelderman benoemd tot notaris.

Naast haar specialisatie op het gebied van familierecht en estateplanning richt zij zich ook op de onroerend goedpraktijk en de ondernemingsrechtpraktijk. Elisabeth Gelderman werkt klantgericht en geeft heldere adviezen. Elisabeth Gelderman is lid van de EPN (Estate Planners Notariaat).

Elisabeth Gelderman heeft in 2011/2012 de Grotius opleiding estateplanning met goed gevolg afgerond.

francine Francine Bogaard-Beekman (notaris)

Francine Bogaard heeft notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is per februari 2002 haar carrière als kandidaat-notaris begonnen bij HamansOver in Amsterdam. Daarna is zij onder andere werkzaam geweest bij de Hilversumse vestiging van CMS Derks Star Busmann. Vanaf 2009 is zij werkzaam bij HamansBlocks. Per 5 december 2014 is zij benoemd tot notaris als opvolger van het protocol van Jos Hamans.

Zij heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en mediation.

Francine Bogaard-Beekman denkt flexibel met u mee, geeft heldere en praktische adviezen en is persoonlijk betrokken. Francine Bogaard- Beekman is lid van de EPN (Estate Planners Notariaat), de VMN (Vereniging Mediation Notariaat) en van de NMI (Nederlands Mediation instituut). Francine Bogaard-Beekman is geregistreerd mediator. Francine Bogaard- Beekman heeft in 2011/2012 de Grotius opleiding estateplanning met goed gevolg afgerond.