balk

HamansBlocks

Onze mensen

elisabeth Elisabeth Gelderman-ten Doeschate (notaris)

Elisabeth Gelderman heeft notarieel recht gestudeerd in Leiden. Zij is in 1998 als kandidaat-notaris gestart bij het notariskantoor HamansOver in Amsterdam, later Actus Notarissen. Hier heeft zij kennisgemaakt met alle facetten van het notariaat. Per 1 januari 2007 is zij meegegaan met Jos Hamans naar het nieuwe kantoor HamansBlocks. In juli 2011 is Elisabeth Gelderman benoemd tot notaris.

Naast haar specialisatie op het gebied van familierecht en estateplanning richt zij zich ook op de onroerend goedpraktijk en de ondernemingsrechtpraktijk. Elisabeth Gelderman werkt klantgericht en geeft heldere adviezen. Elisabeth Gelderman is lid van de EPN (Estate Planners Notariaat).

Elisabeth Gelderman heeft in 2011/2012 de Grotius opleiding estateplanning met goed gevolg afgerond.

francine Francine Bogaard-Beekman (notaris)

Francine Bogaard heeft notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is per februari 2002 haar carrière als kandidaat-notaris begonnen bij HamansOver in Amsterdam. Daarna is zij onder andere werkzaam geweest bij de Hilversumse vestiging van CMS Derks Star Busmann. Vanaf 2009 is zij werkzaam bij HamansBlocks. Per 5 december 2014 is zij benoemd tot notaris als opvolger van het protocol van Jos Hamans.

Zij heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en mediation.

Francine Bogaard-Beekman denkt flexibel met u mee, geeft heldere en praktische adviezen en is persoonlijk betrokken. Francine Bogaard- Beekman is lid van de EPN (Estate Planners Notariaat), de VMN (Vereniging Mediation Notariaat) en van de NMI (Nederlands Mediation instituut). Francine Bogaard-Beekman is geregistreerd mediator. Francine Bogaard- Beekman heeft in 2011/2012 de Grotius opleiding estateplanning met goed gevolg afgerond.

jos Jos Hamans (oud-notaris)

mr Jos Hamans begon zijn notariële praktijk in 1969 als kandidaat-notaris op een klein in familierecht gespecialiseerd kantoor in Amsterdam. In 1973 studeerde hij af als fiscalist en werd in 1980 tot notaris benoemd met standplaats Amsterdam. Per 5 december 2014 is hij als notaris gedefungeerd, hij blijft als adviseur aan het kantoor verbonden.

Hij is van alle markten thuis, maar zijn grote liefde is altijd de familiepraktijk geweest. Daar komen zijn grote creativiteit en fiscale inzichten het best tot hun recht. Jos Hamans combineert jarenlange ervaring en vakkennis met overtuigingskracht en inlevingsvermogen. Hij is tevens mediator.

myrna Myrna Blocks-Goetheer

In memorium

Overleden 23 augustus 2018 te Amsterdam

Myrna Blocks-Goetheer is een van de mede oprichter van ons kantoor en was sinds juli 2012 niet meer als partner aan kantoor verbonden.

mr Myrna Blocks-Goetheer was jarenlang in leidinggevende functies werkzaam in de kredietverzekeringsbranche en besloot in 1997 het roer om te gooien en haar civielrechtelijke opleiding uit te breiden met een notariële aanvulling. Haar specialisatie was familie- en erfrecht. Myrna Blocks combineerde inzicht en vermogen om complexe zaken snel uiteen te rafelen met enthousiasme.